“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Økonomi og sikkerhed Dubai Gode råd Muligheder Virksomheder
Underpunkter: Visioner Investor i Dubai     Licens     Ejerskabskrav     Professionelle firmaer Kort om Dubai

Investor i Dubai

Når du har valgt at invester dine penge i enten boliger, bygninger eller projekter der er ved at blive bygget er der enkelte ting som du skal være opmærksom på.
I forhold til køb af bygninger og boliger er det vigtigt, at du har en kontakt med den oprindelige ejer, idet det kan forekomme, at den nuværende ejer har solgt boligen til andre samtidig med dig. En anden ting er, at det rent økonomisk kan betale sig. Når der kommer turister til Dubai, er der flere og flere, som vælger at leje en feriebolig, som gør der kan komme et afkast på helt op til 16-18 pct. af boligens markedspris.

I forhold til fremtidige projekter, er der en bedre mulighed for at få dine penge investeret i noget stort. Her kan du købe en andel af et projekt og få renter for det du har investeret for. Reglen for køb af investeringsejendomme er, der er ingen skatte. Du skal ikke betale skat af din ejendom eller investering i Dubai. En anden ting er, at hvis du vælger at være en del af en virksomhed som importerer varer inden for free zonerne i Dubai, skal der betales en meget lille afgift. Det er noget andet, hvis du importerer til andre dele af Dubai. Det skal siges at der er stramme regler om hvad der må importeres til Dubai. for eksempel er pornografiske materialer, alkohol, israelske varer forbudt at importerer eller også skal varen mærkes specielt. Det kræver en tilladelse fra den relevante myndighed, blandt andet medico- og kemiske produkter samt telekommunikationsudstyr. 

Til sidst skal det nævnes at hvis du overvejer at oprette dit eget i Dubai, skal du have en lokal agent tilknyttet. 

 Tilbage