“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Dubai Boligmarkedet ABC Gode råd
 Der er mange grunde til at Dubai er blevet et attraktivt område at købe bolig nummer to. Hvis vi begynder med de økonomiske årsager så er den største at der er skattefrihed på alle lejeindtægter og værdistigninger. Det betyder, at du kan tjene en del på at leje din feriebolig ud, i de perioder hvor du ikke selv benytter den. På nuværende tidspunkt ligger udlejningsindtægterne på 8-16 procent pa. En anden faktor er, at der er store prisstigninger på boligerne i Dubai, som gør, du kan købe en bolig og lade den tjene på sig selv ved værdistigninger. Det hænger også sammen med der er en stor efterspørgsel på boligerne i Dubai.
Det andet som gør Dubai til en attraktiv investering er oplevelserne, kulturen og den venlighed du vil blive mødt med. Der er rig mulighed for oplevelser for livet. Her er nogle stykker, hvor den første er en tur over Dubais ørken i en varmluftsballon. Du vil opleve ørken som kun få har set den, nemlig fra en blid svævende varmluftsballon. Mærk det kolde daggryn mens du svæver få meter oppe over de røde sandbakker. Bliv fyldt med ærefrygt mens det vidunderlige landskab folder sig ud under dig. Se de store sandbakker, måneligene landskaber af det vilde Hajar bjerg til øst og den moderne silhuet af Dubai til vest, mens du stiger højt ind i det uendelige blå. En lidt gastronomisk oplevelse er La Bateaux middags cruise. Denne nye prestige middags cruiser på Dubais creek, kombinerer det bedste af unik seværdigheds kiggene, fin middag, live musik og underholdning, som er med til at skabe en uforglemmelig og magisk aften. Restaurantdækket er 360 grader af antirefleks glas, i en kontrollerende temperatur, som er med til at give dig en uforstyrret udsigt udover Dubai creek.
Så uanset om dit hjem nummer to, skal give profit eller om det skal ligge i et land, som aldrig sover, så er det Dubai, som du skal satse på.

 Tilbage