“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Hjem Generelle informationer Arbejde
Underpunkter: Fritid Skoler Procedure     Optagelsesprioritering Boligmarkedet

Skole procedure

Børnene går på samme skole fra børnehaven til gymnasiet, som giver en stabilitet. Når det kommer til indmeldelsen af skolen, så skal du være opmærksom på, at der er ventelister på samtlige klasser. Og når et skoleår er begyndt, kan dit barn ikke blive tilmeldt det skole år, men må vente til det næste.
For at søge om optagelse skal du udfylde en formular, samt have en kopi af barnets pas samt karakterbøger fra de sidste tre år. Et andet krav til børnene er deres engelske sprogfærdigheder, for hvis dit barn skal begynde i børnehave klassen, er der ingen krav om engelske færdigheder, dog forventes det, barnet er i stand til, at bevæge sig rundt i det engelske sprog efter et år. Hvis dit barn skal begynde i en større klasse, er det et krav at barnet forstår engelsk både på skrift og verbalt.

Uniformer

Det er påkrævet, at alle børnene bærer en uniform, der er købt i skolens butik ZAK´s. Børnene må ikke bærer tøj, som ligner uniformerne, dog er det tilladt for børnene selv at kombinerer de forskellige dele, som følger med den købte uniform. 

 Tilbage