“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Turist i Dubai Oplevelser Underholdning Rejsen
Underpunkter: Fly Krydstogter Hoteller

Hoteller

Når du som turist har valgt at tage til Dubai, har du uendelige muligheder når det kommer til hoteller. I Dubai er der i omegnen af 300 hoteller, og antallet stiger. Stigningen sker i takt med de fornyelser der sker i Dubai, hvor The Palm, er et godt eksempel. The Palm er en menneskeskabt klynge af øer, som tilsammen illustrerer en palme. På de forskellige grene er der efterhånden blevet oprettet omkring 13 hoteller, som alle er i kategorien luksuriøse.
Eftersom der over 300 hoteller i Dubai, har vi valgt et lille uddrag af dem. Vi har valgt et hotel, som skal repræsenterer de forskellige antal stjerner, for at give dig en ide om, hvad de forskellige stjerner indebærer, så du kan finde frem til det hotel, som kan opfylde dine behov. I Dubai er der ikke lav klasse hoteller, det som gør forskellen er mængden af services som er på hotellet eller tilknyttet hotellet.
Vi begynder med det famøse Burj Al Arab hotel, som er spækket med service døgnet rundt.


Burj Al Arab (7 stjernet)

Dette overdådige hotel rummer 202 suiter, som er fra 170 m2 til 780 m 2. . Alle suiter er i to plan og omgivet af luksus, som skinner igennem indretningen, som er guld og stærke farver, og der er installeret et sofistikeret multimediesystem, som giver dig dit livs teknologiske oplevelse. Soveværelset er med panoramaudsigt og badeværelset er med jacuzzi og gratis Hermés plejeprodukter, til fri anvendelse. Udover dette er der et kontor, hvor du får stillet en bærbar computer til rådighed inklusiv internetadgang.
Sluttelig skal det siges, at der er en privat butler tilknyttet hver enkel suite.
 

Al Maha Desert Resort (6 stjernet)

Dette hotel er en anderldes måde at bo på, mens du er i Dubai. det er nemlig konstrueret som en bedunlejr, som er beliggende 225 kilometer ude i ørken, som svarer til 45 minutter fra Dubai. Al Maha Desert Resort, er medlem af Small leading Hotels of the world.

Al Maha Desert Resorts suiter har aircondition, TV, DVD, telefon og minibar. Det lækre badeværelse er med Bvlgari plejeprodukter, som frit kan benyttes. I får en privat terrasse samt en lille temperaturkontrollerende pool. Til suiterne er der en privat butler.
Udover de lækre suiter, rummer Al Maha Desert Resort, restauranter, barer, med 24 timers servering. Lækre spa samt en stor fælles pool. Der er selvfølgelig fri internetadgang for alle gæster.


Madinat Jumeirah (5 stjernet)

Dette er luksus i særklasse og en oplevelse for livet. Dette hotel er bygget som en traditionel arabisk by og indeholder 3 luksus hoteller:
1. Mina A´Savam: som har 292 arabisk inspireret værelser med havudsigt.
2. Al Qasr: Er bygget som en Sheiks sommerpalads, og der er 292 værelser
3. Dar Al Masyaf: Er kreeret som 29 traditionelle arabiske sommerhuse i 2 etager med 9 – 10 værelser i hver samt gårdhave med en lækker pool. Dar Al Masyaf er luksus og der er en privat butler til hver af de 29 værelser.

Der er et Souk Madinat (marked), hvor der er mere end 75 butikker, 23 restauranter, barer og cafeer. I området er der 41 restauranter, cafeer og barer. Der er ligeledes Talise Spa, fitnesscentre, pool områder og direkte adgang til en sandstrand.


Habtoor Grand Resort and Spa (4 stjernet)

Dette hotel er et førsteklasses hotel, som er meget velegnet til børnefamilier, og ligger 30 minutter fra Dubais centrum. Habtoor Grand Resort and Spa, har 446 værelser som alle har aircondition, telefon, TV, radio, en minibar, hårtørrer og en værdiboks.
 
På Habtoor Grand Resort and Spa, ligger der 14 restauranter, barer, der er roomservice, en have med et pool område, jacuzzi samt adgang til en privat strand.  


Oasis Beach Resort (3 stjernet)

Oasis Beach Resort er et populært og lækkert turistklasse hotel, som ligger 30 minutter fra Dubai centrum. Oasis Beach Resort har 252 store værelser, som alle er tropisk indrettet med rattanmøbler. På værelserne er der TV, telefon, aircondition, kaffe/te faciliteter, hårtørrer, en minibar og en værdiboks.
Der ligger i området flere restauranter, barer og der er et pool område, med en pool bar samt en børnepool.
Der er på Oasis Beach Resort mulighed for at få eksklusive værelser hvor der er havudsigt og balkon. Der er på hotellet direkte adgang til en sandstrand og der er forskellige vandsportsfaciliteter, tennisbaner og butikker.


Regent Beach Resort (2 stjernet)
 

Dette er et turistklasse hotel, der ligger tæt ved strand, gode shopping muligheder, restauranter og kun 10 minutter kørsel fra Dubais centrum.
Regent Beach Resort, har 80 værelser hvor der er TV, telefon, aircondition, værdiboks, minibar og hårtørrer. Der er desuden mulighed for at få sammenhængende værelser. Udover de almindelige værelser har du mulighed for at leje en eksklusiv suite, hvor der er te/kaffe faciliteter samt en balkon med havudsigt.
På hotellet er der en stor pool, en børnepool, café, restaurant og 24 timers roomservice, samt gratis parkering.  

 

  Tilbage