“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Turist i Dubai Oplevelser Underholdning Rejsen
Underpunkter: Fly Krydstogter Hoteller

UAE Airlines

Ifølge nye informationer fra, turengaartil, er Dubais lufthavn verdens tredje bedste. Ifølge Emirates selv, søger de at blive verdens bedste, og i en rygende fart. Lufthavnen har siden de åbnede i 1985, fået tildelt en række forskellige priser, som for eksempel i 2007 hvor de rent faktisk vandt en pris for ”Airline of the year” fra Aviation Buisness Adwards. En anden pris lufthavnen har modtaget er fra Business Traveller´s readers, hvor de fik prisen ” Best First Class in The World”
Lufthavnen er en free zoner, som betyder du kan købe alt mellem himmel og jord inden du forlader lufthavnen. Det er en god ide at købe alkoholrige drikkevarer i lufthaven, idet det kun er restauranter på hotellerne som serverer drikkevarer med alkohol.

Emirates har indkøbt en del forstærkninger af Boeing 777 og A380 fly. Grundet de på ugebasis transporterer 17.5 millioner passagerer og 1,2 millioner tons bagage. Det er faktisk det som svarer til, at der er 800 fly, som letter hver uge. Derfor har de set det som en nødvendighed, og det er samtidig på grund af, at de ønsker at kunne yde den bedste service for passagerne. For det kan lykkes, har passagerne nu 100 destinationer fordelt på 62 lande at vælge imellem. Et andet tiltag som Emirates har taget er en privat suite på first class på udvalgte fly. Hvis du får lyst til at rejse med stil, så skal du prøve at flyve mens du sidder i din luksus suite. Du vil have dit eget opbevarings rum, et jakke skab, toiletbord, og din egen minibar. Ud over alt dette har du et ekstra stort sæde, som kan laves om til en seng, hvis du bliver træt under turen. Får du lyst til at se en film, har du et 23 widescreen tv til rådighed hvor du har 600 kanaler at vælge imellem.
Når sulten melder sig, bliver der serveret en a la carte gourmet menu med en omfattende vin menu.

Når du flyver med Emirates har du mulighed for at have kontakt med mennesker på jorden. Der er en telefon koblet til alle sæder i flyene, som du kan anvende for 25 kroner (dette er ud fra dollar kursen den 12 marts 2008)pr minut. Du kan anvende dit dankort eller du kan købe et telefonkort ombord på flyet. En anden mulighed er, at du kan sende og modtage sms’er og e-mails til hvilken som helt mobil eller e-mail adresse i verden. Det koster 5 kroner pr. besked. På udvalgte fly (Airbus A340-500) har du mulighed for at logge ind på din private e-mail, fra din Wifi aktive bærbar.
Hvis du gerne vil holde dig opdateret om hvad der sker i lufthavnen i Dubai, har du muligheden for det, mens du er i luften. 


 Tilbage