“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Hjem Generelle informationer Arbejde
Underpunkter: Jobsøgning Løn Skat Arbejdstider     Barsel     Syg     Helligedage Forsikring

Arbejdstider

En normal arbejdsdag er på 8 timer, eller 48 timer pr. uge. Men en arbejdsdag kan øges til 9 timer om dagen. Dette gælder især arbejdere indenfor handel, hotelbranchen, cafeterier og vagter. Hvis du har en højere stilling forventes det, at du har lange timer, uden betaling for overarbejdet.
Hvis du har kørsel på arbejde, er dette ikke inklusiv din arbejdstimer. Når det gælder pauser, må du ikke arbejde mere end 5 timer i træk uden en pause til mad eller bøn. Dog er mad og hvile pauser ikke inkluderet i din arbejdstimer.
Overarbejde tillæg, afhænger af grunden til overarbejdet. Hvis du har overarbejde uden for tidsrammen 21.00 til 04.00 om morgen får du 25 % oveni din almindelige løn. Hvis du har overarbejde indenfor 21.00 til 04.00 får du et tillæg på 50 % af din almindelige løn. Overarbejde må helst ikke overstige 2 timer om dagen, medmindre det er nødvendigt for, at forhindre et enormt tab, alvorlig ulykke eller forhindre dette. Hvis du skal arbejde en fredag, kan du enten få en fridag en anden dag eller du kan få din almindelige løn inklusiv 50 % oveni. Du kan kun blive bedt om at arbejde to fredage i træk, hvis lønnen er beregnet på dagsbasis. 

 Tilbage