“Dubai: Det Mondæne Ørkenrige
- en paradis-oase i ørkenen”

Dubai Boligmarkedet ABC Gode råd
Underpunkter: Oplevelser

ABC


ABC er din lille guide til hvordan et huskøb foregår i Dubai.
Metode 1 er, at du kontakter så mange ejendomsmæglere som muligt og får disse til at søge vidt og bredt efter et hus til dig.
Resultatet er, de ikke gider bruge tid på at hjælpe dig, da du ikke har konkretiserede dine kriterier, således det bliver en realistisk søgning.
Metode 2 er, du kontakter en ejendomsmægler, du ved er kvalificeret. Så konkretiserer du dine kriterier for boligen, det gør det nemmere for din ejendomsmægler. Det næste er du skal sørge for, at du har kapitalen klar for når din ejendomsmægler har fundet boligen går det stærkt. Så hvis du ikke har pengene klar risikerer du, at boligen bliver solgt til anden side, da markedet og efterspørgelsen er stor.  

Som det fremgår handler det om at vide hvad du søger inden du tager kontakt til en ejendomsmægler i Dubai. Dog har du mulighed for at vælge et samarbejde med en dansk ejendomsmægler. Der er komme en del danske udbydere i takt med at Dubai er blevet et populært feriested, og de danske ejendomsmæglere mærker en stigende interesse fra dansker som ønsker at invester i deres andet hjem i Dubai. En af grundene er den automatiske Dubai residens, ingen bopælspligt samt skattefriheden. Der betales nemlig ingen skat i Dubai, hverken person eller ejendomsskat. En anden grund er at der heller ikke betales skat af eventuelle lejeindtægter. Det gør det meget attraktivt at købe en ejendom i Dubai for derefter at udleje til turister.


 Tilbage